BECH SOLUTIONS

MENU

Om Bech Solutions

Du har måske oplevet dårlig service og en alt for dyr aftale med skjulte gebyrer sidste gang du havde brug for et webbureau. Det er vi kede af at høre. Bech Solutions vil gøre alt for at denne dårlige oplevelse ikke gentager sig. Hos os, sørger vi for at kunden når sine mål og ambitioner i forhold til deres drømme hjemmeside.

Vi vil guide og rådgive dig gennem hele processen, og altid lytte til dig og dit ønske! Du har måske også oplevet at webbureauet bare er smuttet når de var færdige med opgaven, hvor du står tilbage uden den rette viden til selv at ændre diverse på hjemmesiden. Det er slut nu! Hos os hjælper og lærer vi dig op i hvordan du selv kan ændre på diverse billeder og tekster selv efter at vores opgave er færdig.
Vi har en masse Youtube videoer, som viser step-by-step hvordan du (uden os) kan navigere rundt selv og klare diverse stavefejl.
Hvis du stadig har problemer, så er du meget velkommen til at kontakte os og så skal vi nok få løst dit problem :)

For os er det meget vigtigt at understrege at DU er ejeren af din løsning, så du undgår at webbureauet ejer DIN løsning og DIT domæne. Dette sikre også at webbureauet ikke løber med din virksomheds digitale visitkort, men at du altid har fuldt ejerskab af din løsning.

Holdet bag Bech Solutions

Mikkel Bech

Ejer & Lead developer

Starteren af Bech Solutions og den ansvarlige for alt hvad der omhandler virksomheden. Jeg er professionel, fleksibel, ung og energisk.

Grafiker søges

Grafiker

Grafiker søges til hjælp med design af web-layouts og diverse.

SEO-ekspert søges

SEO-ekspert

SEO-ekspert søges til lancering af ny SEO-pakke som hjælper kunden yderligere end den inkluderede.

Sælger søges

Sælger

Sælger søges til at hjælpe med at sælge og promovere Bech Solutions.

Hvor bor vi?

Du kan finde Bech Solutions på Furesøbakken 11, 2830 Virum.