BECH SOLUTIONS

MENU

Hvordan skal din hjemmeside se ud?

Byg din helt egen hjemmeside, og få et estimat på hvad prisen bliver inden for 5 minutter.

Læs mere om din nye hjemmeside samt hvad du skal tænke på når du investere i en hjemmeside her.

5 Grunde til hvorfor du skal have en ny hjemmeside!

En hjemmeside er en vigtig investering for en virksomhed som befinder sig på nettet. Her er 5 gode grunde til hvorfor du skal have en hjemmeside, hvis du ikke allerede har en:

Hvad koster en ny hjemmeside?

Hvad koster en hjemmeside egentlig? Du har måske fået tilbud før fra mange andre webbureauer, som har ledet det i den rigtige eller forkerte retning i forhold til hvad en hjemmeside koster. En hjemmeside er en investering, en meget vigtig investering for din online-profil. Alle hjemmeside er forskellige og derfor er priserne også forskellige. Hos os ligger gennemsnitsprisen på en ny hjemmeside på omkring 8000 DK. Dette skyldes selfølgelig at du ikke kun betaler for løsningen du får, men også for timerne som ligger bag designer, kodning og testprocessen.

Synes du at 8000 kroner for din nye hjemmeside lyder lidt dyrt? Så kan du bruge vores hjemmeside-bygger ovenover for at bygge din egen hjemmeside og på under 5 minutter få et prisestimat på din nye hjemmeside. Du skal blot klikke på "Byg din hjemmeside!" og følge vejledningen hvorefter du hurtigt vil få et prisestimat på din hjemmeside.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge Bech Solutions hvis du har brug for en professionel brugervenlig hjemmeside der er skarp og flot på alle enheder. Vi sørger for at din hjemmeside den lever op til dine forventninger, ved at altid at kvalitetsikre vores arbejde med dig. Gennem hele udviklingsprocessen vil vi altid ping-pong'e ideér og evt. rettelser så du som kunde bliver tilfreds med din løsning hos os.

Derudover så udvikler vi ikke din løsning i vores eget lukket system, vi gør det modsatte. Vi sætter et system op, overdrager det til dig hvorefter vi udvikler på dit system. Dette sikre at du altid har råderet over din egen løsning, og skulle du have lyst til at skifte webbureau kan du nemt og sikkert gøre det. Hos os er der nemlig ingen binding. Efter kunden er tilfreds og udviklingsprocessen er ovre, har du mulighed for at betale et lille månedligt ydelse for at vi holder styr på din hjemmeside og holder sikkerheden opdateret. Denne månedlige ydelse kører uden binding, hvilket vil sige at du altid kan afmelde denne sikkerhedsordning og selv holde styr på din hjemmeside.
Når du vælger os som webbureau, så får du også tildelt en kontaktperson som du altid kan ringe eller maile til hvis du opdager en fejl på hjemmesiden eller du har spørgsmål i forhold til vidreudvikling.

Hvad skal du tænke på når du investere i en ny hjemmeside?

Når du skal til at investere i en ny hjemmeside, er det ikke kun hjemmesiden du skal tænke på. Der er andre udgifter du skal have med i dine beregninger for at du kan udnytte din hjemmeside fuldt ud.
Nedenunder ser du to af de vigtigeste ting du skal tænke på når du investere i en ny hjemmeisde: